Opskrift på marmoreret brownie
SPONSORERET indhold

Marmoreret brownie

Hvordan kan man beskrive en lækkerbisken? Chokolade kagefans bager den bare og nyder, også uden forklaring.

Af:: Christa Alstrup Foto: John Bendtsen
01. nov. 2009 | Opskrift | ALT for damerne

Mamoreret brownie

Ca. 30 stk.

Mørk dej:
200 g mørk chokolade, 70%
125 g blødt smør
300 g rå rørsukker
3 store æg
4 spsk kakaopulver
150 g mel
1 tsk bagepulver.


Lys dej:
200 g hvid chokolade
125 g blødt smør
200 g sukker
3 store æg
150 g mel
1 tsk bagepulver.

Beklæd en firkantet lille bradepande, som rummer ca. 1½ l, med tilklippet bagepapir. Smelt chokoladen, tilsæt det bløde smør og lad det smelte heri.

Rør sukker, de sammenpiskede æg, kakaopulver, mel og bagepulver i, og hæld denne mørke dej i den forberedte form.

Den lyse dej tilberedes på samme måde og hældes oven på den mørke dej. Træk en træpind eller gaffel gennem de to dejlag, og bag kagen i en 150-160 grader varm ovn i ¾-1 time. Kagen skal være lidt svampet indeni.