Datingsite
Foto: All over

Datingsite

Babyklar.nu er datingsitet for de skrukke singler

Er du single og træt af mænd, der panikker, hvis de hører ordet ”baby”? Så er det måske værd at oprette en profil på datingsitet Babyklar.nu. Her leder medlemmerne efter kærlighedspakken, der inkluderer børn.

Farmerdating.dk, Beautifulpeople.com, Elitedaters.com, Scor.dk. Datingsites er i løbet af årene blevet mere og mere nichepræget. Derfor er det heller ikke chokerende, at Babyklar.nu for ganske nyligt blev lanceret. 300.000 danskere søgte ifølge Danmarks Statisik efter kærligheden online i 2011, og nu er der også mulighed for at finde den eneste ene, der har baby-drømme, på Babyklar.nu.


Initiativtageren er Danmarks mest skrukke mand

Initiativtageren til Babyklar.nu er fysikeren, skuespilleren og dramatikeren Emmanuel Limal. Han betegner sig selv som Danmarks mest skrukke mand. Han drømte i mange år om at finde kærligheden, men stødte ofte på kvinder med børn, der blot ville have en weekend-kæreste, eller kvinder, der syntes, at børn kun var sjove to timer ad gangen.

- På datingsites er det nærmest umuligt at spotte dem, der leder efter kærligheden og samtidig ønsker sig familie og børn på længere sigt. Det er, som om emnet er fuldstændig tabubelagt. Man må gerne tale om sport og rejser, men det allermest afgørende - det, at man har den samme drøm om et familieliv - er der ingen, der tør at sige højt af frygt for at miste en potentiel date, siger manden bag sitet.

Klar på at få børn, men mangler en at få dem sammen med? Klik ind på Babyklar.nu. Det kan være, at kærligheden og faren til dit kommende barn er derinde.

Se, hvad vi ellers skriver om: Dating og Netdating