Slotsbryllup
SPONSORERET indhold

Sådan blev Johanne gift uden trusser på

Johanne var nøgen under brudekjolen, Master Fatman stod for ceremonien, og der var stegt flæsk på slotsmenuen. Velkommen indenfor til et moderne hippiebryllup.

Af:: Sofie Hviid Foto: Privatfoto
06. jun. 2016 | Livsstil

Midt på Mimersgade på Nørrebro en tilfældig søndag spurgte Thomas Vibe sin kæreste Johanne Maria Vibe, om hun ville gifte sig med ham. Det eneste, hun sagde, var nej nej nej! Så spurgte Thomas, om hun mente det, og hun sagde nej igen. Det tolkede han som et ja.

De to blev gift på rådhuset, men det var kun en lille formalitet. De var nemlig fuldstændig enige om, at de skulle have en kosmisk vielse på et slot med Master Fatman som præst og stegt flæsk på menuen.

LÆS OGSÅ: Casper og Jenny blev gift på en bakketop i Central Park

Brud uden trusser og langt hår

Tre dage og tre nætter på Lungholm Slot varede brylluppet, som parret gjorde sig umage for blev så utraditionelt som overhovedet muligt.

Alt tøj - de havde begge et unikt sæt tøj til hver dag - var specielt designet til dem, men brudekjolen til bryllupets var brylluppets højdepunkt, hvis man spørger brudgommen. Der var nemlig overladt meget lidt til fantasien i den blondekjole, som Johanne havde fået syet til sit bryllup. Hun var naturligvis nøgen under kjolen. Hvis hun på ét tidspunkt i sit liv skulle møde op og være nøgen og påklædt på samme tid, så måtte det være til sit eget bryllup.

Johannes lange, lyse hår var også røget som en kærlighedserklæring til hendes mand. Thomas havde i månedsvis prikket lidt til hende og spurgt, om hun ikke skulle have sig en korthårs frisure. Uden held. Men få timer inden ceremonien, fik hun en ven til at klippe lokkerne af.

Master Fatmans entourage

Til at skabe den perfekte ramme om brylluppet og kærligheden, havde Johanne og Thomas hidkaldt Morten Lindberg eller Master Fatman – aka tykke eller den kosmiske højhed, som de to kalder ham.

I parken bag slottet stod Master Fatman under et træ med sit brasilianske følge af skæve og smukke personligheder. Han mindede forsamlingen om, at hvis man kun var 99 % sammen, så kunne de lige så godt droppe det hele.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver vi stadig gift

Han bad brudeparret om at tage en håndfuld ris i hænderne. Risene var symbolet på alle de ting, de ikke ville tage med ind i forholdet. Og så smed de alle risene over skulderen. Noget af det, de husker bedst var, at ’den kosmiske højhed’ mindede dem om den rygsæk, de begge to med i forholdet på godt og ondt.

Vodka sauna og gode råd

Brudeparret sluttede første dag af deres bryllup med en vodka sauna. Så var de ligesom varmet op til dag nummer to, hvor en bus fyldt med de 80 nærmeste venner fra København landede i slotsgården. Vennerne improviserede en ny ceremoni med dansetrin og Johannes afklippede lokker.

Bag et træ i haven stillede alle venner sig op for at komme med deres bedste kærlighedsråd, se parret i øjnene og få et kram. Et par af rådene der blev givet lød ”husk at lave mad sammen”, ”husk at kysse inden I falder i søvn og sov nøgne” og ”husk ikke at lytte til gode råd.”

Med professionelle party planners som tætte venner kunne Johanne og Thomas læne sig tilbage og bare nyde festen. Vildskaben kulminerede, da toastmaster og tjener hoppede i den andemadsgrønne voldgrav for at køle ned.

Solen stod højt på himlen, inden brudeparret endte under dynen. Gæsterne dansede stadig, da bussen kom for at køre dem hjem søndag middag.

Hvis de kunne gøre én ting anderledes, ville de være taget direkte på bryllupsrejse – deres drømmebryllup efterlod et tomrum, fortæller 27-årige Johanne Maria Vibe og 34-årige Thomas Vibe:

- Kulminationen af mange måneders forberedelse er med ét overstået, og den følelse leder tankerne tilbage til det tidspunkt, hvor børnefødselsdagen er forbi og klassekammeraterne er gået, gaverne er åbnet, og det hele er slut. På en gang tomt men også helt fyldt op. Tag væk! Tag alle oplevelser med langt langt væk, og kom tilbage til hverdagen med hinanden i en blød landing.

 LÆS OGSÅ: Her er 15 grunde til, at det bedste er at blive gamle sammen

LÆS OGSÅ: Kom med til mit bodegabryllup

LÆS OGSÅ: 12 tegn på, at du er giftedesperat