Ingefær-ananas-margarita med agavesirup
SPONSORERET indhold

Ingefær-ananas-margarita med agavesirup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Drøm dig væk til en mexicansk strandbar med en frisk margarita i hånden.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
22. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

50 g frisk ingefær
¼ ananas uden stok
8 spsk agavesirup
12 cl tequila blanco
4 lime, saften herfra
isterninger

Sådan gør du:

Skær ingefær og ananas i bittesmå tern, og fordel det i 4 glas med flad bund sammen med agavesirup. Stød det med en støder, eller skaftet af en trægrydeske, til saften kommer ud – vær forsigtig, så glasset ikke går i stykker. Hæld tequila og limejuice i glassene, tilsæt masser af is og rør rundt.

PRØV OGSÅ: Hjemmelavede tortillachips med peanutsalsa