
SPONSORERET indhold
Ingefær-ananas-margarita med agavesirup
Drøm dig væk til en mexicansk strandbar med en frisk margarita i hånden.
4
Ingredienser
50 g frisk ingefær
¼ ananas uden stok
8 spsk agavesirup
12 cl tequila blanco
4 lime, saften herfra
isterninger
Sådan gør du:
Skær ingefær og ananas i bittesmå tern, og fordel det i 4 glas med flad bund sammen med agavesirup. Stød det med en støder, eller skaftet af en trægrydeske, til saften kommer ud – vær forsigtig, så glasset ikke går i stykker. Hæld tequila og limejuice i glassene, tilsæt masser af is og rør rundt.
PRØV OGSÅ: Hjemmelavede tortillachips med peanutsalsa
Tip
Hvis du vil have salt på kanten af glassene, så kør en limebåd rundt på glassets kant, og dryp det herefter i en skål med salt – dette skal gøres inden du fylder is og drink i glasset.