Mimoseæg eller deviled eggs
Foto: Betina Hastoft Det lækreste æg!

Mimoseæg eller deviled eggs

Disse æg kaldes både mimoseæg og deviled eggs. Æggene er halveret og toppet med rejer og en skøn creme, der passer perfekt på påskebordet.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 personer

  • 6 æg
  • 1 spsk. grov sennep
  • 3 spsk. god mayonnaise
  • 1 lille bundt dild
  • 1 citron
  • salt og peber
  • 12 pillede rejer

Sådan gør du:

  1. Kog æggene hårdkogte. Afkøl og pil æggene.
  2. Halver dem, og tag blommerne ud, og kom dem i en skål. Læg de halve kogte hvider på et fad, og gem til senere.
  3. Tilsæt sennep og mayonnaise i skålen. Hak dild, til du har 3 spsk. Mos det hele sammen med en gaffel til en ensartet konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Kom cremen tilbage i hver æggehvide. Top med en reje, og pynt med kørvel.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Æg, Påskefrokost og Frokost