Katrine Drost Lewinsky
SPONSORERET indhold

Katrine Drost Lewinsky: "Det gør min skønhedsrutine lysår hurtigere"

Hun har opdaget, at løb er den bedste skønhedskur, at en særlig islandsk creme er uundværlig, og at beautyrutinerne er blevet minimeret, efter hun fik lavet diskrete lash extensions. Få et indblik i en strømpedronnings skønhedshemmeligheder.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Privat og PR
02. mar. 2022 | Mode | ALT for damerne

Min morgen begynder med… et hurtigt bad efterfulgt af et stort glas vand og en god og sund morgenmad med min mand og vores to drenge. Derefter står den på en frisk gåtur hen til drengenes skole og videre til Dear Denier-kontoret, hvor jeg laver mig en velfortjent morgenkaffe. Nogle dage napper jeg en croissant i løbet af formiddagen; det skal der også være plads til.

At pleje min hud betyder for mig… at sørge for masser af fugt og pleje til både ansigt og krop – særligt om vinteren. Det betyder også at få rigeligt med væske i løbet af dagen og at få en god nats søvn. Produkter med naturlige, fugtgivende og plejende ingredienser er mine favoritter. For eksempel bruger jeg Avene XeraCalm A.D. Cleansing Oil i badet, og jeg har altid en Weleda Skin Food med i tasken, hvis min hud bliver tør op ad dagen.

LÆS OGSÅ: Marie Holm: "Det ændrede mit læbestiftgame betragteligt"

Min skønhedsrutine er… at starte med at rense mit ansigt med en mild rens, bagefter står den på en fugtgivende dagcreme, som holder min hud blød hele dagen. Min favorit er Bioeffect Hydrating Creme. Jeg har desuden fået fine, meget naturlige lash extensions på, så jeg helt kan slippe for besværet med mascara – det er bare så skønt og gør min rutine lysår hurtigere. Derudover bruger jeg en ekstra plejende læbepomade hver dag, for jeg synes, at velplejede læber giver et dejligt friskt look. Hvis jeg skal ud, er min go to-rutine at spraye lidt saltvandsspray i håret og tage en flot læbestift på også.

Jeg lægger makeup, når… jeg skal ud at spise eller have drinks med min mand eller med mine venner og veninder. Det er rart at gøre lidt ekstra ud af de særlige lejligheder, for til hverdag er min makeuprutine meget minimalistisk. Da skal det hele bare gå lidt stærkt.

Jeg plejer mit hår med… shampoo, der også plejer min hovedbund, så derfor bruger jeg Balancing Shampoo og Fortifying Shampoo fra Hårklinikken, som jeg er blevet virkelig glad for. Jeg tager også nogle gange kosttilskud med vitaminer, som er gode for hovedbund og hårvækst – et godt supplement til sund mad i de mere travle perioder.

LÆS OGSÅ: Marianne Schrøder: "Den gør mit hår blødt og lækkert"

Den bedste duft for mig er… helt sikkert Bergamote 22 fra Le Labo. Jeg elsker bare deres naturlige, lækre dufte.

Hvis min hud slår ud eller ikke arter sig, er mit trick at… få en beroligende og plejende ansigtsbehandling i den klinik, som på praktisk vis ligger lige ved siden af vores kontor. Oftest, hvis min hud ikke arter sig, er det, fordi den mangler pleje. Og så tager jeg et kig på min kost for at se, om der er noget, jeg mangler, eller noget, jeg får for meget af – det kunne være for meget sukker eller for lidt væske.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået... fik jeg af min mand, Frederik, og det var at løbe en tur. Det sætter gang i blodcirkulationen og giver en frisk glød til kinderne. ”Man fortryder aldrig en løbetur,” siger han.

Hvis jeg kunne give mit teenagejeg et skønhedsråd, ville det være… at nyde, at du har lange ben, og at lade være med at tænke på, hvad andre tænker.

LÆS OGSÅ: "Det påvirker mit humør, hvis min hud ikke arter sig"

Nutidens skønhedsideal er… mere nuanceret end før. Heldigvis. Nu er der endelig plads til, at folk kan prøve forskellige udtryk af, alt efter hvor de er i livet. Skønt!

Jeg føler mig smukkest, når… jeg er sammen med folk, jeg holder af.

Katrine Drost Lewinskys favoritter: 

bioeffect-creme.jpg

Den bedste creme

Åååh, jeg prøver gang på gang at finde på billigere alternativer, men den her creme er bare så god og derfor en fast favorit. Hydrating Cream, Bioeffect, 520 kr.

balancing- shampoo.jpg

fortifying-shampoo.jpg

Hårhit

Disse er mine favoritter, fordi de sørger for, at det ikke kun er mit hår, men også min hovedbund, som har det godt. Og en sund hovedbund gør altså bare, at håret også ser mere sundt og glansfyldt ud. Balancing Shampoo og Fortifying Shampoo, Hårklinikken, 300 kr. og 270 kr.

avene-creme.jpg

Ekstra pleje

Jeg er vild med denne creme, som jeg køber på apoteket. Den giver ekstra meget pleje til tør hud, og så er prisen stadig overskuelig. XeraCalm A.D. Balm, Avène, 180 kr.

tromborg-laeber.jpg

Dagcreme til læberne 

Lip Balm fra Tromborg holder mine læber bløde hele dagen og hele året. Lip Balm, Tromborg, 160 kr.

tromborg-natcreme.jpg

Natcreme til læberne 

Smør læberne med Tromborgs Lip Cure om aftenen. Så er de ekstra bløde om morgenen. Lip Cure, Tromborg, 160 kr.

Anbefalet til dig