hjemmelavet energibarer
SPONSORERET indhold

Bar'Power

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Få mere energi med disse lækre energibarer

Af: Lisbeth Tordendahl og Susanne Knutzen Foto: Tia Borgsmidt
14. nov. 2014 | Opskrift | Fit living

Ingredienser

50 g mandler
50 g paranødder
50 g sesamfrø
75 g tørrede søde abrikoser
2 spsk kokosolie
1½ tsk rå kakaopulver
½ tsk stødt kanel
2 spsk citron– eller appelsinsaft
4 spsk afskallede hampefrø
3 spsk tørrede superfruits f.eks. gojibær, morbær, blåbær, tranebær
1 tsk superpulver, f.eks. acai, hyben, matcha, clean greens, spirulina, hvedegræs
1 spsk evt. kokosfibermel
1 spsk evt. rå kakaonibs
1 spsk evt. frisk ingefær, citrusskal, pebermynteolie

Sådan gør du:

Knus først sesamfrø til mel. Vælg en eller flere superfruits og en eller flere superpulvere. Kør derefter alt på nær kakaonibs i en foodprocessor. Kom kakaonibs i for lækker crunch og evt. krydderier, citrusskal, pebermynteolie eller andet. Kom madpapir i en form og pres massen godt sammen deri i ca. 1½ cm’s tykkelse. Stil på køl mindst en time. Skær barer ud i ønsket størrelse.

Tip! Energibarerne er sprængfyldt med sunde fedtstoffer, fibre, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Ideelle på farten, som mellemmåltid og efter træning.

Opskriften er fra Lisbeth Tordendahls bog Det søde - sundhed & nydelse. Forlaget Wisefood.