Chokoladecheesecake
SPONSORERET indhold

Chokoladecheesecake

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
06. sep. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
45 min.
Bagetid:
50-55 min.
Fryse-egnet
(8 personer)
150 g Digestivekiks
20 g mandelflager
75 g smør
Fyld:
3 æg (mellem)
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
600 g flødeost naturel
1 1/2 dl cremefraiche (18%)
100 g chokolade

  1. Knus kiksene i foodprocesser sammen med mandelflagerne.
  2. Rør det smeltede smør i og kør, indtil blandingen samler sig let.
  3. Fordél blandingen i en smurt springform, 22 cm i diameter, og tryk den ensartet med en paletkniv.
  4. Forbag ved 170 grader i 10-15 min.
  5. Tag formen ud og dæmp nu varmen på ovnen til 150 grader.
  6. Smelt chokoladen.
  7. Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen og pisk flødeost og cremefraiche i.
  8. Kom flødeostblandingen i formen på den forbagte bund. Dryp øverst med chokoladen i et tilfældigt mønster.
  9. Bag kagen ved de 150 grader i 50-55 min. Lad gerne kagen stå natten over.
  10. Servér kagen med kompot eller henkogte frugter.