Hjemmelavede påskeæg
Luksusmarcipanæg med smag af ingefær, appelsin og kokos – perfekt som guf til kaffen. Se her, hvordan du laver lækre hjemmelavede påskeæg:
Ingredienser
100 g mørk chokolade
30 g hvid chokolade
200 g marcipan
10 g syltet ingefær i sukkerlage (fås i de fleste supermarkeder)
1 tsk revet appelsinskal
1½ spsk kokosmel.
Sådan laver du hjemmelavede påskeæg
1. Hak den mørke og den hvide chokolade, og smelt dem hver for sig i skåle over vandbad.
2. Skær marcipanen i tern, og riv den syltede ingefær på den fine side af rivejernet.
PRØV OGSÅ: Påskekage med kokos og citron
3. Ælt marcipanen sammen med ingefæren, appelsinskallen og kokosmelet.
4. Del marcipanen i 8-0 stykker, og tril dem til æg. Dyp æggene i mørk chokolade, og dekorér dem med striber af hvid chokolade. Lad chokoladen størkne.
SE MERE: Pavlova med citronfromage og påskeæg
Tip:
Hvis du vil spare tid og penge: Drop den hvide chokolade, og pynt med lidt syltet ingefær i stedet.