Intet slår disse renseservietter

Foto: Nanna Skytte Intet slår disse renseservietter

"Intet slår disse renseservietter"

Eurowomanblogger og studerende, Nanna Skytte Hansen, har fundet det perfekte renseprodukt til sart hud.

Vi har tidligere kommet med gode råd til, hvordan du kan spise dig til smuk og eksemfri hud. Og fortalt, hvorfor det kan være en idé, at droppe mineralerne hvis du har tør hud.

I denne uges 'Skønhed på budget' afslører Eurowomanblogger, Nanna Skytte Hansen, en række budgetvenlige skønhedsprodukter der både kan hjælpe dig af med eksem og sart hud. Hvis du vil have flere gode råd fra Nanna, så finder du hendes inspirerende blog her.

- Jeg prøver at holde renseprodukter til ansigtet på et minimum, da min hud er ret sart. Jeg har prøvet mange forskellige, dyre rensecremer og tonics, men der er ingen der stikker Levevis' renseservietter! De har en fantastisk pris, og så er de svanemærkede, og det kan den sarte hud lide.

Renseservietter fra Levevis, 20 kr. kan købes i Føtex

- Vinteren er virkelig hård ved mine hænder og især ved de udsatte neglebånd og her er den lækre calm balm virkelig god! Om aftenen, inden jeg skal sove, masserer jeg det ind i neglebåndene og dagen efter er de fine og velplejede. Jeg bruger den også på læber og tørre pletter og så dufter den bare så skønt! Min kæreste stjæler den også til tider, da den også hjælper imod irritation efter barberingen.Karmameju calm balm 02, ca. 99 kr. hos naturskon.dk

- Jeg har døjet med tør hud og eksem siden jeg var barn, så at min hud er gennemfugtet er rigtig vigtigt. Jeg blander derfor olie i min kropscreme og det hjælper på irritation og tørhed. Abrikoskerneolien fra SARD er virkelig anvendelig, da den både kan bruges i ansigtet og til kroppen og så er den virkelig drøj.Sard Kopenhagen abrikoskerneolie, ca. 109 kr. hoa sard.dk

Nanna Skytte Hansens bedste tip til skønhed på budget:
-
I skønhedsartikler synes jeg tit, at fødderne har det med at blive glemt. Jeg giver tit mine fødder et bad om aftenen, imens jeg ser en yndlingsserie og det kræver ikke særlig meget forberedelse. Jeg tager varmt vand og helt almindelige sæbespåner i en balje og når jeg er færdig, så filer jeg lige lidt på den hårde hud. Herefter smører jeg dem ind i almindelig creme og så på med bløde sokker. Det er billig velvære og dine fødder vil takke dig.

LÆS OGSÅ: "Denne øjenbrynsfarve holder lige så godt som frisørens"

LÆS OGSÅ: 7 ansigtsmasker, der passer til dine behov

LÆS OGSÅ: Her er Sofie Lassen-Kahlkes bedste tip til træt og slidt hud

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed