gallery

Skuespiller Dakota Fanning i Alexander Wang x H&M.

Skuespiller Jessica Chastain fra blandt andet 'Zero Dark Thirty' og 'The Help'.

Den amerikanske skuespiller Kate Mara (House of Cards) i Alexander Wang x H&M.

Sangerinde Mary J Blige i Alexander Wang x H&M.

Mary J Blige front row til showet.

Sangerinden Solange Knowles.

Hjernen bag det hele, Alexander Wang, sammen med H&Ms kreative konsulent Margareta van den Bosch.

Alexander Wang x H&M-kollektionen blev lanceret ved en kæmpe fest i New York i går, hvor flere af de indbudte frowers var klædt i kollektionen og festen stod i sportens tegn.

Showet blev holdt i The Armory i New York, som meget passende er en atletikbane, der i dagens anledning var omdannet til en rå mode-arena. Passende, fordi Wangs kollektion for H&M trækker på sportsreferencer som boksning i en - for designeren - hidtil uset skala. Det er hans debut med design af active wear, og det har ikke været uden udfordringer for den amerikanske designer, fordi materialerne har været anderledes, end hvad han er vant til.

- Materialerne skal testes grundigt. De skal kunne klare mosten. Du kan ikke kalde noget for vandttæt, hvis det ikke er det, har Wang udtalt til Elle.com.

Wang selv har refereret til kollektionen som "sports at night" og pointeret, at det ikke kun er, når vi dyrker sport, at vi er aktive, og kollektionen derfor er langt bredere tænkt end til blot fysisk udfoldelse. Kollektionen består blandt andet af løbeshorts, sweatshirts i scubamateriale, lædertasker med et sportsligt udtryk, yogamåtte, sliders og cropped toppe en masse holdt i grå, hvid og sort.

Under lanceringen deltog blandt andre Solange, Dakota Fanning og Mary J Blige, der alle var mødt frem i Wangs design for den svenske kæde, og på catwalken var det blandt andre Karlie Kloss og Jordan Dunn, der viste den stramme kollektion frem til tonerne af Missy Elliot, der skruede op for hits som 'Get ya freak on' og 'Work it'.

SE OGSÅ: Den fulde Alexander Wang x H&M-kollektion

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil