Kendall Jenner er nyt ansigt for Calvin Klein

Kendall Jenner er nyt ansigt for Calvin Klein

Kendall Jenner har landet en stor kampagne for Calvin Klein, der som bekendt var affyringsrampen for Kate Moss' kometkarriere.

Munden er dermed lukket på eventuelle skeptikere, når det kommer til Kendall Jenners karriere. For som halvsøster til Kim Kardashian, og dermed en del af realityklanen, stod det ikke nødvendigvis skrevet i stjernerne, at hun skulle blive topmodel. Men hun er for alvor blevet modeverdenens darling

For nylig landede hun en stor kampagne for Estée Lauder, hvor hun også tydeligvis var castet for sin cool og lidt hårde look. 

Og med billederne for den nye #mycalvins-kampagne står det klart, at Kendall Jenner har både udseendet og attituden til at bære de store kampagner hjem. Om kampagnen reelt får samme effekt på hendes karriere, som Kate Moss' legendariske 90'er kampagne for Calvin Klein er ikke til at sige, men Kate Moss er en klar inspiration for hende. Og skulle hun vælge mellem de to ansiger for 90'er kampagnen, Moss og Brooke Shields, er hun ikke i tvivl:

"Kate Moss tror jeg. Hun er en, jeg altid har set op til," siger Kendall Jenner til Vogue.com.

Måske som en hyldest til sit forbillede postede hun  for to dage siden dette smukke foto af Kate Moss i sine helt unge dage med daværende kæreste Johnny Depp:

morning

Et billede slået op af Kendall Jenner (@kendalljenner) den 25. Mar 2015 kl. 10:33 PDT

Den nye kampagne er for en limited edition og sporty kollektion fra Calvin Klein, hvor håbet formentlig er, at Kendall Jenners massive tilstedeværelse på sociale medier kan sprede hype om den:


Se kampagnen, som er skudt af Alasdair McLellan og stylet af Melanie Ward, her:


 

Se, hvad vi ellers skriver om: Model, Kendall Jenner og Kendte