Skønhedsrutiner som gravid
Skønhed er meget mere, end hvad du kan finde i en dåse creme - det er også kærlighed til dig selv. Foto: Nimastock

Skønhedsrutiner som gravid

Smuk gravid: Sådan kommer du til at stråle

Da skønhedseksperten Charlotte Torpegaard blev gravid, syntes hun, at de fleste bøger om emnet var fyldt med frygt og forbud. Derfor skrev hun en feel good-bog om maveskind, kvindelig forfængelighed og mellemkødsolier.

Faktaboks

Charlotte Torpegaard er skønhedsekspert på tv, i radio og i modemagasiner og dagblade herhjemme. Du kan desuden følge Charlotte på hendes blog Ilovebeauty.dk

“Der er meget mere i en krukke med creme end olie og rosenduft – for eksempel overskud, vitalitet og den omsorg, du kan drage for dig selv. Alt sammen noget, du mere end nogensinde har behov for, når du er gravid, og både krop og sind undergår en kæmpe forvandling. Alligevel kan man få den oplevelse, at det er tabubelagt at dyrke sin kvindelige forfængelighed under en graviditet.”

Sådan fortæller skønhedsekspert Charlotte Torpegaard, der hér deler ud af sine tips til at blive en smuk gravid.

For Charlotte Torpegaard handler det at være smuk gravid først og fremmest om at elske – og huske – sig selv:

“Jeg talte engang med en fransk kvinde, som oplevede, at der blev set skævt til hende, når hun troppede op med stor mave – og læbestift og høje hæle! Men at pleje sig selv handler også om at bruge fem minutter på at klare hovedet og finde tilbage til sit gamle jeg,” siger skønhedseksperten.

LÆS OGSÅ: 33 tips til en sund graviditet

Se, hvad vi ellers skriver om: Gravid og Børnesygdomme