Boligindretning
SPONSORERET indhold

Sådan holder vi orden: Skæve fund & bøger

Pernille Glavind Olsson bor sammen med mand og to børn i en 110 kvadratmeter stor lejlighed. Masser af reoler, skabe og sjove fund holder styr på rodet.

Foto: Anitta Behrendt
11. aug. 2017 | Bolig | BoligLivSkænke på række
Pernille har sat to billige skænke fra Ikea i forlængelse af hinanden. Den lave reol i forgrunden fungerer som rumdeler. Reolen stammer fra LLLP, sofabordet er et marskandiserfund, og lampen er fra Casa Shop.

IDE
Gå efter opbevaring fra væg til væg som her med skænkene fra Ikea. Det er roligt at se på, og din opbevaring bliver mindre markant i rummet.

TILBUD: 4 numre af BoligLiv + To skåle fra Casalinga


Skør og skøn opbevaring
Tænk ud af boksen, og gå efter lidt skør, men skøn opbevaring som her, hvor Pernille har hængt et gammelt skuffedarium med glasskuffer i badeværelset. Skuffedariet er et marskandiserfund, mens mannequinen er fra frou-frou.dk


Farver i soveværelset
Elsker du farver? Så vælg opbevaringsmøbler med knald på paletten. Her har Pernille hængt et vintage badeværelsesskab købt på en tur til Malmø, mens den lave skænk med røde låger er fra LLLP. Lampen i hjørnet er et genbrugsfund.


Trappe med hylder
Udnyt pladsen under trappen til hylder. Den kombinerede trappe, reol og hems er tegnet og bygget af Pernilles mand, Christian, der er arkitekt hos Designgroup Architects.

IDE
Trappen fører op til en hems i børneværelset – også en løsning, der udnytter pladsen godt.

Pernilles 3 bedste tips
1. Brug rustikke kasser, f.eks. fra loppemarkeder, i din entre til at opbevare sko og tilbehør. Det er både praktisk og billigt.
2. Lad de ting, du er særlig glad for, stå fremme. Jeg kunne ikke finde på at lukke mine bøger væk bag skabslåger!
3. Få mere plads ved at sortere ud. De ting, du ikke vil have mere, kan du altid sælge eller give væk.

► SE OGSÅ: Et hus fuld af gode ideer
► SE OGSÅ:
Fantasifuld & farverig
► SE OGSÅ: Sådan holder vi orden: Opbevaring med ro på