Sunde boller - de allerbedste opskrifter på sunde hjemmebagte boller

Hvem elsker ikke duften af lune nybagte boller? Og hvis de så ovenikøbet er de sunde slags, så er det da næsten ikke til at få armene ned. 

Her på siden har vi samlet de bedste opskrifter fra bl.a. fit living, Bolig Liv, ALT for damerne, Hjemmet & hendes verden, så du kan bage lækre boller uden at gå på kompromis med de sunde principper.

Michelle Kristensens opskrifter på sunde boller

Vi har været så heldige at få af Michelles bedste opskrifter på lækre sunde boller, nærmere bestemt hendes gode sunde proteinboller med chiafrø og fuldkornsrismel og selvfølgelig de berømte broccoliboller. Proteinboller kan du bruge som dit før-trænings måltid: Spis ½-1 bolle eller spis en hel, hvis du skal ud på en løbetur, der varer længere end 75 minutter. Broccolibollerne kan du spise, hvis du gerne skære ned på dit indtag af brød. De er lækre og tillige supernemme at lave.

Michelle Kristensens broccoliboller

Michelle Kristensens proteinboller

Gode sunde boller til madpakken

De fleste af os er glade nok for rugbrødet i madpakken, men en gang imellem kan man godt få lyst til noget andet end de klassiske fire halve med pålæg. Så hvorfor ikke bage nogle sunde boller, der kan fungere som en god base i en sund og velsmagende madpakke? Her på siden finder du mange gode bud. Prøv f.eks. disse lækre sunde boller:

Skønne rugbrødsboller & chokorug

I stedet for boller eller rugbrødsmadder i madpakken eller som eftermiddagssnack, kan du prøve at bage chokorug eller rugbrødsboller. De populære chokorug kan du købe hos mange forskellige bagere, men du kan faktisk lige så nemt bage dem selv. SHer har vi bagt søde og saftige rugboller med chokolade, som du kan spise i stedet for kage og søde sager. Eller bruge som en sød lille snack i madpakken. Se bare her: 

Lækre chokorug med mørk chokolade

Er du ikke så meget til chokorug kan du bage lækre rugkanter eller rugbrødsboller. Rugbrødsbollerne kan bruges til morgenmad eller som en mættende sandwichbolle og de lækre rugkanter kan fint udgøre det for rugbrødet i madpakken. Opskrifterne finder du her:

Lækre opskrifter på nemme koldhævede boller

Har du ikke tid til at bage i hverdagen, så kan med fordel kaste dig over at bage koldhævede boller. Her kan du f.eks. lave dejen om aftenen og stille den i køleskabet natten over. Så kan du bage boller næste morgen – både til morgenmad og madpakker. Her er et par gode bud på sunde boller med koldhævet dej:

Så ligegyldigt om du vil bage gulerodsboller til madpakken, broccoliboller, glutenfri boller eller chokorug, så finder du med garanti en opskrift på sunde boller her på siden, som du kan bruge. God bagelyst!

sunde-boller-musliboller.jpg