Lækker morgenknas
SPONSORERET indhold

Granolaknas med frugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker morgenknas til alle typer frugtkompot, frugtsupper, yoghurt

Af: Lisbeth Tordendahl og Susanne Knutzen Foto: Tia Borgsmidt
14. nov. 2014 | Mad | Fit living

Ingredienser

1½ dl mandler
6 dl grove havreflager
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
citronskal
salt
120 g moden banan
4 stk friske dadler (eller iblødsatte tørre)
4 spsk kokosolie
1 spsk citronsaft

Sådan gør du:

Hak mandlerne groft og bland dem i en skål med flager, kerner, fintrevet skal af en citron og to knivspidse salt. Blend banan, dadler, kokosolie og citronsaft med en stavblender og fordel det godt i de tørre ingredienser, det er nemmest at gøre med fingrene.
Spred blandingen ud på en bageplade og bag det midt i ovnen ved 200°. Vend rundt i granolaen efter 10 minutter og bag yderligere 5-10 minutter. Lad granolaen køle af og opbevar den i et tæt glas.

Tip! Brug granolaen som knas til alle typer frugtkompot, frugtsupper, yoghurt etc.

Opskriften er fra Lisbeth Tordendahls bog Det søde - sundhed & nydelse. Forlaget Wisefood