Lækker morgenknas

Foto: Tia Borgsmidt

Lækker morgenknas

Granolaknas med frugt

Lækker morgenknas til alle typer frugtkompot, frugtsupper, yoghurt

Lækker morgenknas til alle typer frugtkompot, frugtsupper, yoghurt

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

1½ dl mandler
6 dl grove havreflager
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
citronskal
salt
120 g moden banan
4 stk friske dadler (eller iblødsatte tørre)
4 spsk kokosolie
1 spsk citronsaft

Sådan gør du:

Hak mandlerne groft og bland dem i en skål med flager, kerner, fintrevet skal af en citron og to knivspidse salt. Blend banan, dadler, kokosolie og citronsaft med en stavblender og fordel det godt i de tørre ingredienser, det er nemmest at gøre med fingrene.
Spred blandingen ud på en bageplade og bag det midt i ovnen ved 200°. Vend rundt i granolaen efter 10 minutter og bag yderligere 5-10 minutter. Lad granolaen køle af og opbevar den i et tæt glas.

Tip! Brug granolaen som knas til alle typer frugtkompot, frugtsupper, yoghurt etc.

Opskriften er fra Lisbeth Tordendahls bog Det søde - sundhed & nydelse. Forlaget Wisefood 

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Sunde desserter og Granola