Lækker lun gulerodssuppe
SPONSORERET indhold

Lækker lun gulerodssuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
04. mar. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 stort løg
800 g gulerødder
1 spsk. olivenolie
1 l bouillon
2 dl madlavningsfløde 8 %
2 spsk. citronsaft
salt, peber
Pynt:
kørvel el. persille
Tilbehør:
ristede skiver flutes

  1. Hak løget. Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker. Svits løg og gulerødder i olie, uden at de tager særlig farve. Tilsæt bouillon, og kog det sammen ca. 25 min. Blend suppen jævn med en stavblender eller i en foodprocessor.
  2. Kom fløden i suppen. Varm suppen op igen under omrøring. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Pynt suppen med kørvel ved servering.