Gisele ligger i spidsen med sine 16 kampagner i 2014 indtil videre.
SPONSORERET indhold

Her er de mest efterspurgte modeller i 2014

Målt på antallet af kampagner, modellerne har booket i år indtil videre, er det hverken Kate eller Cara, der tager tronen.

Af: Mi Skjold Brix
31. jul. 2014 | Mode | Eurowoman

Optakten til årets efterårskampagner er en jagt på at få den bedste model foran kamera for modehusene. Men også for modellerne om at komme foran kameraet og vinderen af kampen ser ud til at være Gisele Bündchen, der overhaler både Cara Delevingne og Kate Moss i antallet af kampagner, de medvirker i dette år - indtil videre. Det skriver avisen Mirrors sektion Style Watch.


Gisele i en korthåret udgave i AW14-kampagnen for Balanciaga. Af andre interessante kampagner kan nævnes H&Ms, hvor modellen tilmed sang i kampagnevideoen.

Intet mindre end 16 kampagner er det blevet til dette efterår. Mest bemærkelsesværdigt og omtalt er nok hendes medvirken i Balenciagas skarpt skårede kampagne, hvor den langbenede brasilianer har barberet håret af – eller sådan ser det i hvert fald ud. Det var dog kun en paryk. I samme sæson har også Sonia Rykiel, Isabel Marant, H&M, Louis Vuitton og Chanel Gisele som ansigt. Og så er der naturligvis også de kollektioner, modellen selv står i spidsen for: Gisele Intimates og klipklapperne Ipanema by Gisele.

40, feteret og fabelagtig
På andenpladsen ligger Kate Moss, der trods sine 40 år, stadig ligger højt på ranglisten, og optræder i intet mindre end 11 kampagner: Stella McCartney, ELEVEN PARIS, David Yurman, Stuart Weitzman, Kérastase, St. Tropez, Kate Moss Lilabelle Fragrance, Liu-Jo, Topshop x Kate Moss, Rimmel og Alexander McQueen.


Stella McCartney har trukket supermodel og BFF Kate Moss i studiet til skydningen af sin AW14-kampagne.

På tredjepladsen ligger Karlie Kloss med 10 kampagner og først på fjerdepladsen finder vi Cara Delevingne, der har halvt så mange kampagner som Bündchen, men dog alligevel nogle af sværvægterne i branchen: Topshop, Chanel, Mulberry, Balmain, Burberry, YSL, DKNY, and La Perla.


Engelske Cara dyrker sin britiske rødder sammen med Mulberry i deres AW14-kampagne.

Den model der har booket færrest, men dog stadig er med på listen over de 7, er Choupette; Karl Lagerfeldts kat. Se hele listen her.

LÆS OGSÅ: Cara Delevingne laver enestående kampagne for Topshop - se den her.