
Minimuffins med ost, oliven og pølse
32 stk.
Ingredienser
- 3 spsk. olivenolie
- 1-2 gulerødder, 100 g reven vægt
- 1 løg
- 50 g jalapenopølse eller bacon i små tern
- 50 g grønne stenfri oliven
- 4 store æg
- 100 g reven cheddar eller emmentaler
- ½ dl mælk
- 225 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. salt
- peber
- lidt smeltet smør til formen (brug helst slip let-minimuffin-metalform)
- Riv gulerødderne på råkostjernet. Hakløget.
- Steg pølseternene gyldne på en tørpande. Tag dem op på køkkenrulle. Hælddet afsmeltede fedtstof fra panden.Svits løg og gulerødder i olivenolien påpanden. Kom blandingen i en skål. Kompølseternene i. Rør et æg i ad gangen.Skær oliven i små tern. Rør oliven og deøvrige ingredienser i æggeblandingen.
- Smør en slip let-minimuffinform medsmeltet smør. Fordel dejen heri, ca. 1stor spsk. i hvert hul. Bag dem ved 180gr. på midterste ovnribbe ca. 15-20 min.,til de er gyldne og gennembagte.
- Afkøl dem eller spis dem lune.