Minimuffins med ost, oliven og pølse

Minimuffins med ost, oliven og pølse

32 stk.

Ingredienser

  • 3 spsk. olivenolie
  • 1-2 gulerødder, 100 g reven vægt
  • 1 løg
  • 50 g jalapenopølse eller bacon i små tern
  • 50 g grønne stenfri oliven
  • 4 store æg
  • 100 g reven cheddar eller emmentaler
  • ½ dl mælk
  • 225 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • peber
  • lidt smeltet smør til formen (brug helst slip let-minimuffin-metalform)

  1. Riv gulerødderne på råkostjernet. Hakløget.
  2. Steg pølseternene gyldne på en tørpande. Tag dem op på køkkenrulle. Hælddet afsmeltede fedtstof fra panden.Svits løg og gulerødder i olivenolien påpanden. Kom blandingen i en skål. Kompølseternene i. Rør et æg i ad gangen.Skær oliven i små tern. Rør oliven og deøvrige ingredienser i æggeblandingen.
  3. Smør en slip let-minimuffinform medsmeltet smør. Fordel dejen heri, ca. 1stor spsk. i hvert hul. Bag dem ved 180gr. på midterste ovnribbe ca. 15-20 min.,til de er gyldne og gennembagte.
  4. Afkøl dem eller spis dem lune.