SPONSORERET indhold
Couscous med nødder og mynte
Fantastisk salat opskrift
Ingredienser
Couscous med nødder og mynte
2 dl couscous
120 g nødder (hasselnødder, ristede mandler, pistacie og valnødder) 50 g tørrede dadler uden sten
50 g tørrede figner
Dressing:
Saft af to citroner
2 spsk flydende honning
1/2 fed presset hvidløg
3 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 dl mynteblade
Salt og peber
- Tilbered couscousen efter anvisningen på pakken. Hak nødder og tørrede frugter groft.
- Bland alle ingredienserne til dressingen og vend den med couscous, nødder og tørret frugt.
- Smag retten til med rigeligt salt og peber og server.
TIP! Du kan bruge både quinoa og bulgur til retten i stedet for couscous, hvis du foretrækker en grovere salat.
OBS! Mandler har et højt indhold af E-vitamin, som er godt for hjerne og hjerte