Grønkålspaté

Foto: Opskriften er fra God mad – til små gryder udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.

Grønkålspaté - opskrift fra Hjemmet

Grønkålspaté

Nem grøn paté med kartofler og grønkål. Pateen kan serveres som tilbehør til skinke, røget mørbrad eller andre kødretter.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 Personer
Ingredienser

Frossen grønkål (ca. 100 g)
3-4 kartofler (ca. 250 g)
½ dl mælk
1 æggeblomme

  1. Lad 3 kugler frossen grønkål (ca. 100 g) tø. Skræl 3-4 kartofler (ca. 250 g), skær dem i skiver og kog dem godt møre i usaltet vand.
  2. Pisk kartoflerne til mos uden klumper. Pisk ½ dl mælk i. Rør grønkålen i. Rør 1 æggeblomme i. Pisk en æggehvide stiv og fold den forsigtigt i. Krydr med salt og peber.
  3. Fordel blandingen i små portionsforme eller en lille folieform (0,6 l). Bag grønkålspateen ca. 35 min. midt i ovnen ved 225 grader.
  4. Pateen kan serveres som tilbehør til skinke, røget mørbrad eller andre kødretter.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Paté og Vegetarisk

610x200_woordy_dmjpg.jpg