Nudler med ananas, spinat og hakket svinekød
Foto: Tia Borgsmidt Find den lækre thai ret her.

Nudler med ananas, spinat og hakket svinekød

Prøv den lækre thailandske ret med nudler med nudler, ananas, spinat og hakket svinekød.

printer Print
plate 4 personer

200 g ægnudler
2 løg
1 spsk. olie
400 g hakket svinekød
200 g frisk ananas i små tern
2 spsk. sukker
4 spsk. limesaft
3 spsk. fish sauce
2 spsk. friskrevet ingefær
1-2 tsk. sambal oelek
100 g frisk spæd spinat

Pynt:

Grofthakkede cashewnødder

Sådan gør du

  1. Kog ægnudlerne efter anvisning på emballagen. Kom dem i en si, og overbrus dem med koldt vand. Afdryp.
  2. Hak løgene. Varm en wok eller dyb pande op med olie, og steg kødet, til det har skiftet farve. Steg løgene med et par min. Kom ananastern og sukker i.
  3. Steg videre, til retten begynder at karamellisere. Tilsæt limesaft, fish sauce, ingefær og sambal oelek.
  4. Læg låg over, og lad retten simre ca. 10 min. Skyl spinaten grundigt, og afdryp den i en si. Kom spinaten i retten.
  5. Tilsæt de kogte nudler, når spinaten er faldet sammen. Varm dem kort med. Server med et drys cashewnødder.
Se, hvad vi ellers skriver om: Thai-mad, Nudler og Nem aftensmad