
Foto: Find den lækre thai ret her.
Nudler med ananas, spinat og hakket svinekød
Prøv den lækre thailandske ret med nudler med nudler, ananas, spinat og hakket svinekød.
plate
4 personer
Af Bente Nissen Lundsgaard
Ingredienser
200 g ægnudler
2 løg
1 spsk. olie
400 g hakket svinekød
200 g frisk ananas i små tern
2 spsk. sukker
4 spsk. limesaft
3 spsk. fish sauce
2 spsk. friskrevet ingefær
1-2 tsk. sambal oelek
100 g frisk spæd spinat
Pynt:
Grofthakkede cashewnødder
Sådan gør du
- Kog ægnudlerne efter anvisning på emballagen. Kom dem i en si, og overbrus dem med koldt vand. Afdryp.
- Hak løgene. Varm en wok eller dyb pande op med olie, og steg kødet, til det har skiftet farve. Steg løgene med et par min. Kom ananastern og sukker i.
- Steg videre, til retten begynder at karamellisere. Tilsæt limesaft, fish sauce, ingefær og sambal oelek.
- Læg låg over, og lad retten simre ca. 10 min. Skyl spinaten grundigt, og afdryp den i en si. Kom spinaten i retten.
- Tilsæt de kogte nudler, når spinaten er faldet sammen. Varm dem kort med. Server med et drys cashewnødder.
Se, hvad vi ellers skriver om: Thai-mad, Nudler og Nem aftensmad
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: