Opskrift på panzanella
SPONSORERET indhold

Panzanella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
16. jun. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 50 min

Ingredienser

6 store, velmodne tomater
2 fed knust hvidløg
salt, friskkværnet peber.
4 skiver godt italiensk brød, f.eks. ciabatta
1 flækket, udkernet, groft snittet skoleagurk
2 stilke fintsnittet bladselleri
1 snittet rødløg
1 spsk olivenolie
1-2 spsk lys vineddike
1 håndfuld basilikum
1 håndfuld persille
2 spsk velafdryppede kapers.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    300 Kcal
  • Fedt:
    18 %
  • Protein:
    14 %
  • Kulhydrat:
    68 %

 

Flæk og gnid tomaterne med hvidløg, drys salt og peber på og bag dem ved 180 grader i ca. 1 time. Kan gøres dagen før.

Rist brødskiverne let og riv dem i mindre stykker ned i en skål, hvor de blandes med tomater samt alle øvrige ingredienser og smages til med salt og rundhåndet med friskkværnet peber.
Lad salaten trække 30-45 min., før den spises.