Opskrift på quinoagrød
SPONSORERET indhold

Quinoagrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen og Anne Jørgensen Pøhl Foto: Andreas Wiking og Getty Images
27. jan. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

2 dl quinoa
5 dl rismælk
1 tsk salt
60 g tørret frugt (rosiner, tranebær, papaya, melon)
25 g hakkede mandler og nødder.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    300 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    10 %
  • Kulhydrat:
    70 %

Sådan gør du

Quinoagrynene skylles godt i koldt vand og drypper af.
Bring quinoa og rismælk langsomt i kog under omrøring. Lad grøden koge for svag varme i ca. 30 minutter, spæd evt. med vand.
Smag grøden til med salt og servér med frugt og nødder på toppen.

TIP: Kog evt. frugten med de sidste 5 minutter – det giver grøden en dejlig sødlig smag.