SPONSORERET indhold
Quinoagrød
Af: Gitte Heidi Rasmussen og Anne Jørgensen Pøhl
Foto: Andreas Wiking og Getty Images
4
Ingredienser
2 dl quinoa
5 dl rismælk
1 tsk salt
60 g tørret frugt (rosiner, tranebær, papaya, melon)
25 g hakkede mandler og nødder.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:300 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:10 %
-
Kulhydrat:70 %
Sådan gør du
Quinoagrynene skylles godt i koldt vand og drypper af.
Bring quinoa og rismælk langsomt i kog under omrøring. Lad grøden koge for svag varme i ca. 30 minutter, spæd evt. med vand.
Smag grøden til med salt og servér med frugt og nødder på toppen.
TIP: Kog evt. frugten med de sidste 5 minutter – det giver grøden en dejlig sødlig smag.