Gammeldags æblekage med ristede havregryn
Foto: Thomas Hergaard

Gammeldags æblekage med ristede havregryn - opskrift fra Hjemmet

Gammeldags æblekage med ristede havregryn

Den lækreste gammeldags æblekage med ristede havregryn og flødeskum - er du i tidsnød, kan du bruge færdigkøbt æblekagerasp og lægge det imellem lagene af æblemos i din æblekage.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
4 dl havregryn
100 g sukker
50 g smør
75 g mandler eller hasselnødder(hakket)
½ l æblemos
Tilbehør: piskefløde og evt. ribsgelé

Sådan laver du gammeldags æblekage

  1. Bland havregryn og sukker og rist det på en pande med smør.
  2. Tilsæt mandler eller nødder de sidste par min. og bred det sprøde drys ud på et stykke bagepapir til afkøling.
  3. Læg det lagvist med æblemos i portionsglas eller en skål.
  4. Pynt med flødeskum og evt. små klatter ribsgelé.

SÅDAN LAVER DU ÆBLEMOS: Kogt æblemos

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Æblekage og Æble