pasta med kødboller
Foto: Nicolai Mørk Skøn pasta med lækre kødboller - ren Lady & Vagabonden ❤

pasta med kødboller

Pasta a la Lady & Vagabonden

Lækker mad, sunde råvarer og masser af gode råd til dig

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate Pasta med kødboller til 4 personer

500 g hakket kalvekød
1 hakket løg
2 fed knust hvidløg
1 æg
½ dl rasp
ca. 1 dl basilikumblade
35 g reven parmesan
salt, friskkværnet peber
2 tsk olivenolie til stegning
350 g fuldkornsspaghetti
4-5 dl tomatsugo
basilikum el. andre urter

Energi pr. person:
620 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
29 %
Kulhydrat:
51 %

Sådan gør du:

1. Rør det hakkede kød med løg, hvidløg, æg, rasp og basilikumblade samt parmesan, salt og peber. Eller endnu nemmere, blend det hele i en foodprocessor til en fast fars.

2. Del og form farsen til 16-20 små meatballs og steg dem gyldne i en stor pande i olivenolie. Ryst panden jævnligt undervejs, så de små meatballs får en flot facon.

3. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp og kom den tilbage i gryden, hvor den varmes igennem med tomatsugo og meatballs.

4. Server retten med et drys basilikumblade eller andre krydderurteblade.



star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Pastaretter, Aftensmad og Hovedret