Ravioli med mandler og kapers
SPONSORERET indhold

Nem pastaret: Ravioli med mandler og kapers

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En pastaret er altid skøn! Prøv denne nemme pastaret med ravioli, stegte kapers og mandler - perfekt hvis aftensmaden skal være super lækker og nem at lave!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
10. feb. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

500 g friske ravioli f.eks. med spinatfyld
1 løg
75 g mandler - evt. smuttede 
3 spsk. olivenolie
4 spsk. afdryppede kapers
25 g smør 
3 spsk. hvid balsamico eller æbleeddike
salt og peber

Pynt:

ca. 50 g feldsalat

Tilbehør:

friskreven parmesan 

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp det i en si.
  2. Skær løget i små tern. Hak mandlerne groft. Varm olivenolien op på en pande. Afdryp og steg kapersene i olien et par min. og afdryp dem på køkkenrulle.
  3. Smelt smørret i olien, til det er afbruset. Svits løgternene ca. 1 min. Svits mandlerne med et par min.
  4. Tilsæt eddiken og kog op. Vend pastaen i. Krydr med salt og peber.
  5. Pynt med skyllet og afdryppet feldsalat. Server med friskreven parmesan.

Anbefalet til dig