Spøgelseslagkage
SPONSORERET indhold

Halloweenkage: Spøgelseslagkage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sjov og lækker lagkage til halloween.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
03. okt. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
(10 pers.)

Ingredienser

3 lagkagebunde

Creme:
2½ dl mælk
2 æg
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. sukker
1 spsk. majsstivelse
100 g hvid chokolade

Desuden:
5 dl piskefløde
200 g blåbær

Pynt:
1 rulle udrullet marcipan og
25 g smeltet chokolade til øjne og mund

  1. Pisk mælk, æg, vaniljesukker, sukker og majsstivelse sammen i en gryde. Varm det op, til det jævner og bobler.
  2. Kog det, mens du pisker ca. 1 min. tag gryden fra varmen, og kom hakket hvid chokolade i. rør, til det er smeltet.
  3. Hæld cremen i en skål, og drys med lidt sukker. Lad det køle af.
  4. Pisk fløden til skum, og vend det i cremen sammen med blåbær.
  5. Udstik 3 cirkler af kagebundene (16, 12 og 10 cm i diameter). resterne af kagebundene skal du også bruge.
  6. Fordel først noget creme på den store cirkel, og kom lidt af resterne af kagebundene over i en cirkel på samme størrelse. Fordel endnu et lag creme.
  7. Læg den mellemste kagebund på, kom creme på, og placer endnu en bund af kagerester. Fortsæt med den mindste af kagebundene.
  8. Læg nu marcipanen over, så du får et “spøgelse“. Brug en teske eller en lille kagesprøjte til at forme chokoladeøjne og mund på med.