Pæretærte sund version

Sund pæretærte

Denne pæretærte er meget velsmagende og tilmed smuk at se på. Kombinationen af de syrligtsøde pærer og den søde marcipansmag er dejlig.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 personer

100 g kokosolie
70 g honning
2 æg
1 dl fuldkornsrismel
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepulver
100 g marcipan
3 modne pærer
kanel
kokossukker

Sådan gør du: Tænd ovnen på 180 grader, alm. ovn. Smelt kokosolien i en gryde. Hæld den over i en skål, og pisk den sammen med honningen. Kom æggene i skålen, et ad gangen under piskning.

Tilsæt fuldkornsrismel, bagepulver og vaniljepulver, og vend det rundt i blandingen. Riv marcipanen på et rivejern, og vend den i blandingen i skålen. Smør tærteformen med olie, hæld tærtedejen i formen, og fordel den jævnt.

Skræl pærerne, og skær dem i aflange både. Læg dem i en cirkel på tærtedejen, og tryk dem halvt ned i dejen. Drys kanel og kokossukker over tærten. Bag tærten i 40 min. på den midterste rille.

Opskriften er fra bogen femme foood af Annika Methmann Christensen og Winnie Methmann Christensen, Femme food, Lindhardt & Ringhof, 200 kr.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde desserter, Tærte og Bageopskrifter