Saltkringler
SPONSORERET indhold

Saltkringler: Sådan bager du dem selv

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Julens bagværk er ofte sødt, men man kan også få lyst til lidt salte julesnacks som disse små og lækre saltkringer.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
05. dec. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
30 stk.

Ingredienser

10 g gær
2 dl lunkent vand
½ tsk. salt
2 spsk. olivenolie
275 g hvedemel, gerne manitobahvedemel
1 sammenpisket æg
2-3 spsk. flagesalt

Sådan gør du:

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen igennem, til den er smidig.
  2. Stil dejen til hævning et køligt sted ca. 3 timer.
  3. Del dejen i 30 stykker. Rul dejen til lillefingertykke pølser, og form små kringler direkte på bagepapir på en bageplade.
  4. Lad dem efterhæve ca. 20 min. Pensl dem med æg, og drys med flagesalt.
  5. Bag kringlerne ved 200 gr. i ca. 12 min., til de er gyldne.

Anbefalet til dig